Σοκ από τις αυτοκτονίες δύο νεαρών αστυνομικών στο Λασίθι, μέσα σε λίγη ώρα!

Σοκάρει η είδηση της αυτοκτονίας δυο νεαρών αστυνομικών στο νομό Λασιθίου! Οι δυο αυτόχειρες έδωσαν τέλος στη ζωή τους με διαφορά μιάς ώρας ο ένας από τον άλλο, στο Καλό Χωριό Αγίου Νικολάου και στη Σητεία

Δύο αστυνομικοί ήταν ηλικίας 34 και 35 ετών, άφησαν σημειώματα πριν προχωρήσουν στις πράξεις τους.

Ο ένας, ο 34χρονος αυτόχειρας αστυνομικός, ο οποίος ήταν παντρεμένος χωρίς παιδιά και είχε καταγωγή από τη Βόρεια Ελλάδα, είχε έλθει με μετάθεση για να υπηρετήσει στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λασιθίου, στον Άγιο Νικόλαο.

Ο δεύτερος, ο 35χρονος αστυνομικός ήταν από την περιοχή της Σητείας και υπηρετούσε στην Αττική. Είχε αναρρωτική άδεια και είχε κατέβει στη Σητεία. Βρέθηκε απαγχονισμένος σε χωράφι στην περιοχή Εσταυρωμένος κάτω από μία ελιά.

Οι δύο υπηρετούντες στην ΕΛΑΣ βρέθηκαν νεκροί με διαφορά μιας ώρας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχουν καμία σύνδεση τα δύο περιστατικά. Προανάκριση για τα αίτια διενεργούν το Α.Τ. Σητείας και το Α.Τ. Αγίου Νικολάου, ενώ η οικογένεια της Ελληνικής Αστυνομίας είναι συγκλονισμένη από το διπλό αυτό χτύπημα.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι για τους οποίους οι νέοι αυτοί άνθρωποι οδηγήθηκαν στην απελπισία και το απονενοημένο διάβημα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί